blogspot visitor counter
HAC - Hellenic Automotive Clubs Union: Δελτίο Τύπου του 5o Track Event των H.A.C.
Powered By Blogger

Wednesday, November 17, 2010

Δελτίο Τύπου του 5o Track Event των H.A.C.



Ενημερώνουμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι η φετινή Εκδήλωση Πίστας (Track Event) της Ένωσής μας θα λάβει χώρα για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου 2010.
Φέτος για λόγους ευρυθμίας, μικρότερης αναμονής μεταξύ περιόδων, αυξημένης ασφάλειας αλλά και περισσότερου χρόνου οδήγησης στους συμμετέχοντες, ορίσαμε ανώτατο όριο συμμετεχόντων τις 160 συμμετοχές.
Οι διοργανώσεις μας είναι αυστηρά ερασιτεχνικές, αυστηρά μη κερδοσκοπικές, όπου προσπαθούμε ώστε τα έσοδα των διοργανώσεων να καλύπτουν τα έξοδα. Διακρινόμαστε για την αρτιότητα των διοργανώσεων Track Days με κύριο γνώμονα την ασφάλεια συμμετεχόντων και θεατών σε επίπεδο πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά Δεδομένα, όπου ο Συμμετέχων είναι ο Διοργανωτής ταυτόχρονα.
Φέτος, φιλοξενούμε Έκθεση Ειδών Αυτοκινήτου. Απαρτίζεται από επαγγελματίες που εκτιμούν τους στόχους μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
Όπως συνηθίζουμε στις εκδηλώσεις μας, η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν.
Αυτήν την φορά, η συμμετοχή όλων μας στην εκδήλωση δεν αφορά απλά την οδηγική μας αυτοβελτίωση, άθληση και ευχαρίστηση. Επιδιώκουμε την υπερκάλυψη του κόστους της εκδήλωσης, προκειμένου να στηρίξουμε οικονομικά τον ανεκτίμητο φίλο μας Δημήτρη, ενεργό μέλος της Ένωσης HAC με ανυπολόγιστη διάθεση και προσφορά στους χώρους μας και όχι μόνο, που από αρχές Φεβρουαρίου 2010 προσπαθεί να επανέλθει από σοβαρό ατύχημα.
Για λεπτομέρειες-διευκρινίσεις απευθυνθείτε στον υπεύθυνο HAC οποιασδήποτε λέσχης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@haclubs.gr.

Για την Ένωση HAC

Alfistinord Club
BMW Club Makedonia
ColtNet Club
Corolla Club
Ηyundai Getz Club
Greek Renault Club
Mazda North Club
Union of Nissan Clubs
PRC Club
Hellenic RX8 Club
SciroccoGreece Club
Skoda Fans Club
Subamaniacs Club
Swift Club

No comments:

Post a Comment